Brabant, Odiliapeel

“De Snuffeltuin van Stamboom & Bastaard” 

 

Deze leuke Snuffeltuin is van Hedy.

 

Dit is een Snuffeltuin van 1500 m2 groot.

 

De tuin heeft de volgende inrichting: 

 🐾Groot grasveld, daarin +/-25m2 moestuin (omheind  maar kan open bij rustige honden. Daarin staan bonen, broccoli, bloemkool, tomaat, paprika, aardappel, div kruiden etc). In de tuin staan div plantenbakken/potten.

 

🐾 80 meter rij van hele hoge bomen & struiken direct langs 1 lange zijde van het terrein (erfscheiding met buren, hier lopen konijntjes en katten tussendoor, de honden kunnen het wel allemaal ruiken maar er zelf niet in/door). Paarden, schapen in weilanden van buren.

🐾 Er zijn zonnebloemen geplant. Er staan geen bomen in de tuin maar wel paar grote stokken/stammen die rechtop 'geplant'  zijn. Plannen voor haagjes en struiken staan gepland voor in de toekomst.

 🐾 Groot gemetseld tuinhuis met een buitenhaardje, verhoogde gemetselde rechthoekige plantenbak met daarin een rotstuin met succulenten .

🐾 Rotseiland in grote zandbak, op het rotseiland zijn de palen met ledlampjes omwikkeld, stukje schapenhekwerk, siergrassen, bamboe en een ander struikje/boompje.

 🐾 Picknicktafel, parasol, ballenbak, houten opstellingen om bijvoorbeeld vlaggetjes of lege plastic flessen aan te kunnen hangen. 

🐾 Autobanden, tractorbanden, fietsbanden, opgestapelde pallets

 🐾 Echte schapenvacht (rechtstreeks van de boer). Binnenkort ook aanwezig : zak met veren, hooibaal, hoefmateriaal van de smid etc. (natuurlijke materialen)

🐾 Er is een schelp met water aanwezig en uiteraard vers drinkwater in diverse bakken. 

🐾 Voor de eigenaar staat een bankje waar hij /zij op kan zitten terwijl je van je hond kan genieten. 

🐾  Ook is er thee of koffie aanwezig.

🐾  Hedy de eigenaar van de Snuffeltuin is tijdens het 1e bezoek altijd aanwezig, daarna afhankelijk van de situatie.

🐾  Treat search is eventueel ook mogelijk.

 

Welkom en hoe kan je reserveren:

Welkom in De Snuffeltuin van Stamboom & Bastaard. Een heerlijke plek in het buitengebied van het Brabantse  Odiliapeel (gemeente Maashorst). De ideale locatie voor je hond om even lekker ontspannen en vrij hond te kunnen zijn. Mijn Snuffeltuin is ca.1 500m2 groot, volledig omheind (1,50m) er valt hier heel veel te ontdekken en te besnuffelen. Voor hond en mens een fijne uitlaatklep om even ongestoord te kunnen 'zijn'. Als gediplomeerd kynologisch instructeur en eigenaresse van de Stamboom & Bastaard Hondenuitlaatservice deel ik graag mijn kennis over het gedrag van je hond, en begrijp ik als geen ander het belang van een Snuffeltuin. Graag deel ik daarom mijn terrein met jullie. Maak een reservering via de website (www.stamboomenbastaard.nl/snuffeltuin) en kom ontdekken. Verse koffie en een frisse waterbak staan klaar. Groetjes, Hedy 

 

🙂 Een Snuffeltuin moet bereikbaar zijn voor iedereen, daarom vragen Snuffeltuin eigenaren geen vast bedrag (toegangsgeld), maar wel een bijdrage ten behoeve van een goed dierendoel en/of ter verbetering van hun tuin. De eigenaar van de Snuffeltuin bepaalt welk goede doel. 

  

❤️ Het doel van Snuffeltuin is: Onderhoud en verbetering eigen tuin & donatie aan Hulphond Nederland