De honden kunnen naar de veranda van het huis lopen waar ook dingen zijn neergelegd. In het binnengedeelte ligt een verrijkte omgeving, zodat er extra gesnuffeld kan worden. Dit gedeelte kan ook gebruikt worden als het regent of buiten te warm wordt. 

Brabant, Breda

Snuffeltuin Pawsitive

 

Deze leuke Snuffeltuin is van Esther.

 

Dit is een Snuffeltuin van 350 m2 groot, waarvan 180 m2 tuin en 170 m2 binnenruimte waar een verrijkte omgeving wordt gecreëerd. 

 

Het is een natuurlijke tuin, extra interessant gemaakt door de snuffelbosjes, autobanden, kruiden, zandbak, planten, takken van een treurwilg op de grond, verschillende ondergronden van steen, stro etc.  een zitje voor de hondenouders, zwembadje voor in de zomer, aparte spullen die aan het gaas worden opgehangen zoals schoenen en laarzen en een spiegel.         

 

Het terrein is voorzien van minimaal 2mteter hoge omheining tot in de grond (betonplaten,  rondom)

De snuffeltuin zelf is nog extra voorzien van 5x5 mm gaas van 1.50 meter hoog.

 

Extra opmerking: De snuffeltuin  grenst aan een doorgaande  weg  in het buitengebied.  Op de beschikbare dagdelen is de hoeveelheid verkeer minimaal. Echter in de periodes dat de boeren veel op het land werken komt hier landbouwverkeer langs.

 

Wil je de tuin komen bezoeken stuur dan een mail naar: snuffeltuin@hondenthuisbijesther.nl of 

bellen naar telefoonnummer: 06-17545860

 

Bij elke snuffeltuin vind je een mogelijkheid om een vrijwillige bijdrage te geven die ten gunste komt van een goed doel voor honden. De eigenaar van de Snuffeltuin bepaalt welk goede doel. 

 

Het doel van Snuffeltuin Pawsitive is met ingang van 28 maart Hulp voor dieren uit Oekraïne - website:  https://www.hulpvoordierenuitoekraine.nl/nl/

 

Op woensdag stel ik Snuffeltuin Pawsitive beschikbaar voor het dierenasiel Breda. Al 2 honden uit het asiel hebben heerlijk kunnen genieten van de rust, de ruimte en alle luchten. Even weg uit de drukte en de stress van het asiel. Ik hoop op een duurzame samenwerking. 

 

Hier een leuk filmpje van Snuffeltuin Pawsitive. Je kunt ze ook op FB volgen :-)

Voorkom teleurstellingen en lees eerst de Snuffeltuin regels! Iedere bezoeker is altijd zelf verantwoordelijk voor zijn eigen hond.