Contact

Birgitta Geerlings -Wensveen

Gediplomeerd NDTE instructeur (5 sterren)

Natural dogtrainer en gedragskundige bij Friends4Ever - www.friends4ever.dog

 

Met speciale dank aan Carolin Reger en Calming Signs © voor het realiseren van dit mooie project voor honden in Nederland.

Carolin Reger (website Nasenreich) is de initiatiefneemster en oprichtster van het "Aktion Schnüffelgarten" Project Duitsland. Zij heeft mij geïnspireerd en toestemming gegeven om dit project ook voor Nederland te realiseren.

 

Bij Calming Signs heb ik in 2017 mijn opleiding tot Natural Dog Trainer (NDTE) volgens de principes van Turid Rugaas succes vol afgerond. Deze opleiding heeft mij bewust gemaakt van de mismatch tussen wat mensen van hun hond verwachten, vragen en opleggen en wat een hond eigenlijk graag wil of nodig heeft om gelukkig en stabiel te kunnen omgaan met hun baasjes en de omgeving. 

 

Mensen zijn vaak veeleisend naar honden toe. Er zijn grote verwachtingspatronen van wat honden allemaal maar moeten kunnen en daarnaast moeten zij alles maar accepteren in deze wereld waar steeds meer mensen, honden, auto's etc zijn. Er zou meer begrip en respect voor de hond moeten zijn en honden ook vooral "hond" laten zijn. Een groot stuk vrijheid en zelfbeschikking maakt de hond zelfverzekerd en verminderd daardoor mogelijk probleemgedrag.  Dat is precies waar een Snuffeltuin voor staat. Het doel van deze site en mijn missie is dan ook om beschikbare snuffeltuinen en jouw hond samen te brengen. Enthousiast geworden gebruik hieronder het contact formulier voor vragen en opmerkingen. 

Het gebruik van teksten en afbeeldingen van deze site is niet toegestaan tenzij er schriftelijk akkoord is gegeven door Birgitta Geerlings-Wensveen. 

 

TIP:

Hoe vind ik een Snuffeltuin?

Via deze website klik op Home of kijk in het pull down menu onder Snuffeltuin Vinden

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.