Noord-Holland, Bergen

Snuffeltuin Mudita 

 

De eigenaar is Simone Bakker maar zij is nu een jaartje met onbepaald verlof:-)

 

De snuffeltuin kan op dit moment alleen bezocht worden door oude bekende bezoekers, die dus al bekend zijn met de tuin. 

 

Dit is een Snuffeltuin van ca 450 m2 groot. 

 

Het is een natuurlijke tuin, extra interessant door periodiek wisselend aanbod van toegevoegde elementen waaronder hooibalen, diverse verhogingen, boomstammetjes, autobanden, labyrint, waterelementen, etc.

 

In overleg kunnen ook windgevoelige geluidselementen worden toegevoegd/weggenomen.

 

In de tuin zal een verrijkte omgeving worden gecreeërd, zodat er extra gesnuffeld kan worden.

 

De tuin is geheel afgezet met een omheining van hout, 1.80 hoog en er staat een bunkerwal. De omheining reikt tot aan de grond.

 

Snuffeltuin bezoekers die al vaker zijn geweest, kunnen zelf een toertje reserveren bij Renie de schoonmoeder van Simone die de tuin graag beschikbaar houdt voor honden.

 

Stuur hiervoor een appje ( of bellen) naar Renie: voor een snuffelbezoek op eigen gelegenheid van max. 45 minuten op vrije donatie basis ( het bekende honden-donatiepotje staat op het tafeltje in de tuin).

 

Bij elke snuffeltuin vind je een mogelijkheid om een vrijwillige bijdrage te geven die ten gunste komt van een goed doel voor honden. De eigenaar van de Snuffeltuin bepaalt welk goede doel. 

 

Het doel van Snuffeltuin Mudita is Stichting OSPA Sal, Kaap Verden. Website; https://ospacv.org/

 

Voorkom teleurstellingen en lees eerst de Snuffeltuin regels! Iedere bezoeker is altijd zelf verantwoordelijk voor zijn eigen hond.