Limburg - Leunen

Snuffeltuin Leunen

 

Snuffeltuin Leunen is van Floor en ligt in Noord-Limburg. 

Deze Snuffeltuin is maar liefs 800m2 groot. 

 

Het is een natuurlijke tuin, met veel grassoorten en grote graspollen en snuffelbosjes. Er zal in de toekomst een bankje geplaatst worden waar hondeneigenaren op kunnen zitten om van hun hond te kunnen genieten, bomen en nog andere leuke dingen waardoor de tuin nog interessanter voor de hond wordt.  

In de tuin zal een verrijkte omgeving worden gecreeërd, zodat er extra gesnuffeld kan worden.

 

De tuin is geheel afgezet met een omheining van gaas. De omheining is aan 3 kanten 130cm, een stukje 90cm (wel begroeiing ervoor), de poort is 90 cm hoog en de rest van dat 4e stukje is 125cm. De omheining reikt tot aan de grond. 

 

Wil je de tuin komen bezoeken stuur dan een mail naar: paradijspaardje@gmail.com

 

Bij elke snuffeltuin vind je een mogelijkheid om een vrijwillige bijdrage te geven die ten gunste komt van een goed doel of als bijdrage voor het verbeteren van hun eigen tuin. De eigenaar van de Snuffeltuin bepaalt welk goede doel. 

 

Het doel van Snuffeltuin Leunen is dat ze graag hun Snuffeltuin nog interessanter willen maken voor honden. Ze zijn net begonnen met de snuffeltuin. Ze willen graag een boom planten, een bankje plaatsen voor hondeneigenaren en nog andere zaken die het voor honden interessanter maken. 

 

Voorkom teleurstellingen en lees eerst de Snuffeltuin regels! Iedere bezoeker is altijd zelf verantwoordelijk voor zijn eigen hond.