Gelderland, Wageningen

Snuffeltuin Happy Dog 

 

De Snuffeltuin is van Manon Kerste

Dit is een kleine Snuffeltuin van ca 220 m2 groot. 

 

In de Snuffeltuin staan veel eetbare planten en kruiden, er zijn smalle paadjes en er liggen veel natuurlijke materialen zoals takken- en bladhopen, oude stenen en boomstammen die de border af kaderen.

 

Er zijn er ook verhogingen en eventuele klim mogelijkheden te creëren. Onder het afdak is er een houtopslag. Op diverse plekjes zal extra materiaal toegevoegd worden om de omgeving te verrijken. 

 

Er zijn diverse zitgelegenheden waarvan  er twee voor honden verrijkt worden tot extra snuffel plek.  

 

Daarnaast is er een kippenhok. De bijbehorende dames lopen vaak op de algemene grond buiten de tuin of zullen in de ren verblijven. Op verzoek kunnen er hersenwerkjes en snuffelkleden voor voer neergelegd worden. Daarbij genoeg plekjes om indien nodig/gewenst voer te verstoppen. 

 

De tuin De omheining bestaat uit een hek (1,10), houtwal (1,20) hek (1,50) en heg (1,90) hoog. Door de beplanting en bomen naast het hek is het lastig om over de houtwal te komen

 

Wil je de tuin komen bezoeken stuur dan een mail naar:  hanomag77@gmail.com of bellen naar Tel:06-21533765

 

Belangrijk: Er is een kippenhok met kippen, deze scharrelen vaak buiten de tuin rond. 

Bij aankomst is het dus belangrijk om uw hond aan te lijnen tot deze in de tuin is.  

 

Het is fijn om van de bezoeker te horen of er bijzonderheden zijn om rekening mee te houden

 

Bij elke snuffeltuin vind je een mogelijkheid om een vrijwillige bijdrage te geven die ten gunste komt van een goed doel voor honden. De eigenaar van de Snuffeltuin bepaalt welk goede doel. 

 

Het doel van Snuffeltuin Happy Dog is . Dierenasiel Hof van Ede. klik hier voor meer info 

 

Voorkom teleurstellingen en lees eerst de Snuffeltuin regels! Iedere bezoeker is altijd zelf verantwoordelijk voor zijn eigen hond.