Flevoland, Almere

Dinnies Snuffeltuin

 

Deze Snuffeltuin is van Cintya.

Dit is een Snuffeltuin van ca 66 m2 groot. 

 

De tuin is afwisselend door de vele interessante objecten zoals een stapel pallets, plantenpotten, een overkapping waarin houtblokken liggen, een lounge plek voor hondeneigenaren enz.

 

Iedere tuin wordt extra interessant voor honden dankzij de geuren die worden achter gelaten van de vorige bezoekers (hond en mens).

  

In de tuin zal een verrijkte omgeving worden gecreëerd, zodat er nog extra gesnuffeld kan worden.

 

De tuin is geheel afgezet met een houten schutting van 1.80 hoog en de omheining reikt tot aan de grond, alleen bij de poort is er een ruimte van 5 cm. 

 

Wil je de tuin komen bezoeken stuur dan een mail naar: snuffeltuin@njaman.nl

 

Bij elke snuffeltuin vind je een mogelijkheid om een vrijwillige bijdrage te geven die ten gunste komt van een goed doel voor honden. De eigenaar van de Snuffeltuin bepaalt welk goede doel. 

 

Het doel van Snuffeltuin Cintya is de Hondenbescherming, die momenteel een hondenopvangcentrum voor oudere honden realiseren en waar ook een Snuffeltuin komt. Zie verder ook https://hondenbescherming.nl/wat-we-doen/ons-eigen-hondencentrum-overijssel/

 

 

Voorkom teleurstellingen en lees eerst de Snuffeltuin regels! Iedere bezoeker is altijd zelf verantwoordelijk voor zijn eigen hond.