Brabant, Den Dungen

Snuffeltuin Q

 

Deze leuke Snuffeltuin is van Quirine 

Dit is een Snuffeltuin van ca 900 m2 groot. 

 

Het is een natuurlijke tuin met veel elementen waar de zintuigen van een hond door geprikkeld zullen worden.

Er is schuurtje die open gezet zal worden, verder zijn er kippen (in een afgeschermde ren), een moestuin, houtwal en los hout. De tuin ligt in het buitengebied dus er zijn genoeg geuren van andere dieren denk aan; konijnen, mollen, muizen, egels en zelfs eekhoorns.

In de zomer zal er een hondenzwembadje op staan.

De tuin ligt aan de ene kant aan een oude dijk wat een fiets/wandelpad is en aan de andere kant ligt een fietspad. In de zomer is het dichter begroeid en is er minder zicht op beide paden.

Er staat een grote picknicktafel waar de begeleiders lekker kunnen zitten en kunnen genieten van hun hond die aan het snuffelen is. 

 

De tuin is voor de helft afgezet met schapenhek van 90 cm hoog. De andere helft is omheind door de natuur met wilgen/riet en bramen. Achterin de tuin is het een stuk open en daar staat schapenhek van 75cm hoog. De inrit is afgezet met groen tuingaas van 75cm hoog. Indien wenselijk zijn er lange lijnen beschikbaar van 5 of 10 meter.

 

Let op: als jouw hond veel jachtinstinct heeft dan is deze tuin niet geschikt voor jouw hond i.v.m. de kippen die in een ren zitten. 

 

Wil je de tuin komen bezoeken stuur dan een mail naar: snuffeltuinq@gmail.com of bellen naar Tel: 06-42493008

 

Bij elke snuffeltuin vind je een mogelijkheid om een vrijwillige bijdrage te geven die ten gunste komt van een goed doel voor honden. De eigenaar van de Snuffeltuin bepaalt welk goede doel. 

 

Het goede doel van Snuffeltuin Quirine is : Dierentehuis Den Bosch https://dierentehuisdenbosch.nl/

 

Voorkom teleurstellingen en lees eerst de Snuffeltuin regels! Iedere bezoeker is altijd zelf verantwoordelijk voor zijn eigen hond.