Snuffeltuin verhalen

Snuffeluin Verhaal van de vier honden Yala, Aqui, Lili en Coco.

 

Op de volgende foto’s kan je Yala, Aqui. Lili en Coco zien die de snuffeltuin “the Dogs Camps” in Duitsland aan het ontdekken zijn. Deze honden leven samen en zijn goede vrienden van elkaar, ze kunnen daarom ook samen als een “rustige”groep de snuffeltuin bezoeken.

 

De vier honden hebben er een uur overgedaan om de Snuffeltuin “the Dogs Camps” te ontdekken. Er was eerder die dag een groepje honden geweest die training had gehad, en deze honden hebben veel interessante geuren  achtergelaten. Geuren zoals: Hoeveel honden waren er? Wat is de leeftijd en welk geslacht? Waren er nog meer hondenvrienden aanwezig? Wat hebben ze in de tuin gedaan? Waar hebben ze geplast en welke individuele geuren hebben ze nog meer achtergelaten.

 

De tweevoeters hebben de viervoeters bij een langzaam tempo begeleidt. Er werden geen kommando’s gegeven en er werd ook niet gespeeld of gerend. Toch zijn de twee en viervoeters gelukkig en tevreden naar huis gegaan. Ze konden verschillende ondergronden ontdekken, zoals weide, stro en boomschors maar daarnaast natuurlijk de vele geuren. Iedere keer zie je ze ook als groep weer samen komen. Na een uur intenstief snuffelen waren ze klaar en dan is het ook mooi geweest. Tijd voor rust!